01 Intro

Een volwaardige partner Die uw organisatie verder helpt
Zoekt u een duurzame manier om uw recruitment hybride te insourcen? Onze RPO oplossing kan hiervoor de oplossing zijn. We nemen het volledige proces of delen van uw proces over. Door onze modulaire en hybride aanpak kunnen we constant meebewegen met uw behoefte. Zo beschikt u in elke situatie over een optimaal recruitment apparaat. 

Recruitment team

de huidige arbeidsmarkt vraagt om meerdere competenties

Onze RPO teams bestaan uit een dedicated Recruitment Consultant en Talent Sourcer(s). Deze worden ondersteunt door Recruitment Marketeers en een Recruitment Strateeg. Dit team werkt complementair aan elkaar en zorgen samen voor een recruitment apparaat dat geschikt is voor de huidige arbeidsmarkt.

03 Recruitment tools

Recruitment website
Het centrale punt in het digitale recruitment apparaat is de werkenbij website. Deze is onmisbaar in de huidige tijd. Ons team kan werken met uw eigen website of een volledige nieuwe opzetten.
Applicant Tracking System
Een goed werkend ATS vormt de basis van de applicant journey. Wij kunnen in uw systeem werken of samen met u een nieuw passend systeem inrichten en onderhouden.
Recruitment Analytics
Met behulp van recruitment data creƫren we heldere inzichten die is constant beter maken. Wij zijn gespecialiseerd in recruitment analytics en het opzetten van rapportage structuren.

Recruitment Marketing

Altijd zichtbaar bij een relevant publiek

Zichtbaar zijn op de arbeidsmarkt is belangrijker dan ooit. In samenwerking met onze dochter Bluewave zijn wij gespecialiseerd in employer branding en jobmarketing. Dit betekent dat wij uw werkgeversmerk en vacatures op een vooruitstrevende en zeer gerichte manier zichtbaar kunnen maken. 

Klantcase Expeditors

Een volledig op maat ingerichte recruitment oplossing

Hoe Expeditors International in Nederland van 400 naar 600 FTE groeide in een zeer krappe arbeidsmarkt.

Onze methodiek

Een uniform en effectief proces

In al onze wervingen staan commitment, uw werkgeversmerk, data en daadkracht centraal. Op deze manier helpen wij onze relaties aan het beste talent.

07 Contact

Enza Bom Junior Recruiter
Enza Bom
Vragen of wil je graag meer weten? Neem contact op met onze recruiter
Wil je meer weten over onze dienstverlening, tarieven of heb je andere vragen? Neem contact met ons op via een van onderstaande contactmogelijkheden en we helpen je graag!