01 Intro

Wij zijn Bluepeaks.
Een strategisch recruitmentbureau in Amsterdam waarbinnen je kan bouwen, groeien en leren. Je kan hier vallen en opstaan en vooral aan hele toffe nationale- en internationale projecten werken.

De mogelijkheden binnen Bluepeaks

Waar start jij?

Recruiter
Heb je nog geen ervaring? Dan leiden wij je eerst op tot recruiter. In deze rol werk je samen met de Recruitment Consultant aan één of twee klanten waar jullie het beste talent voor werven. Jij richt je in deze rol volledig op de kandidaten die jij op de beste manier leert selecteren en introduceren bij jouw klant.
Reruitment Consultant
In deze rol ben je operationeel verantwoordelijk voor één of twee klanten en zorg je er samen met de recruiter voor dat alle vacatures worden vervuld. Samen met de managing consultant en de klant denk je mee over effectieve wervingsstrategieën en procesoptimalisaties om continu beter te worden.
Managing Consultant
In deze rol ben je verantwoordelijk voor meerdere key accounts. Je zit maandelijks bij de klant om de recruitmentstrategie verder te ontwikkelen en de resultaten te evalueren. Samen met de recruitment consultant en recruiters zorg je ervoor dat de werving continu verbetert en je klanten tevreden zijn.

04 Cultuur

Bouw jij mee aan ons mooie bedrijf?

Bij Bluepeaks houden we van actie. Geen vraag is te gek. Hierdoor blijven we constant uitgedaagd én in ontwikkeling. We proberen dagelijks met veel bevlogenheid en enthousiasme het mooiste uit de dag te halen, onbevangenheid is hierin de belangrijkste eigenschap. Denken in kansen en mogelijkheden en er wat mee doen. Iets voor jou?

Een aantal belangrijke componenten

Succes wordt beloond
Elk kwartaal een bonus over je resultaat! En natuurlijk een goed salaris, 28 vakantiedagen, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een (hele) goede pensioensregeling.
Een boel gezelligheid
Samen met je collega's van Bluepeaks, Bluewave en Reveal gaat er geen dag voorbij zonder te lachen. Ook zijn er regelmatig leuke uitjes en vrijmibo's!
Je staat niet stil
Je krijgt de mogelijkheid om cursussen te volgen en leert onwijs veel van je collega's.
Vrijheid, blijheid
Je krijgt bij ons veel vrijheid in je werk en veel verantwoordelijkheid. Je krijgt alle handvatten om je eigen succes te bepalen!

06 Vrienden voor het leven

Er is meer dan werk

Samen met zusterbedrijven Bluewave en Reveal werken we dagelijks vanuit ons prachtige kantoor in Amsterdam. In totaal zijn we met +/- 40 collega's. We lunchen samen en hebben leuke uitjes en borrels op ons dakterras.

07 contact

Kevin Cappon Managing Consultant
Kevin Cappon
Vragen of wil je graag meer weten? Neem contact op met Kevin!
Wil je meer weten over een carrière binnen Bluepeaks? Kevin maakt graag een praatje met je!